vineri, 25 aprilie 2014

Luciu de buze Prodige - Clarins [review & swatch]

Dragile mele,vă mai amintiți de mine?:D Aproape două săptămâni au trecut de când nu am mai postat și chiar dacă în ultima perioadă am avut ceva mai mult timp la dispoziție pentru a scrie,lenea a pus stăpânire pe mine,altă scuză n-am!Așa că astăzi revin pe "baricade" și o să vă vorbesc despre un luciu de buze delicios,la propriu,și anume Prodige de la Clarins. 

  
 Eu am varianta mini-size a produsului dar am observat că este spornic.În plus,am reușit să-mi fac o părere după prima utilizare.Primul lucru care mi-a plăcut a fost burețelul plat,flexibil și atât de fin încât aplicarea gloss-ului este un adevărat răsfăț pentru buze.Aroma de fructe de pădure și gustul dulceag m-au cucerit complet,de asta vă spuneam la început că este delicios.Din păcate,în maxim jumătate de oră,mirosul își pierde din intensitate și aproape că dispare.


Luciul acesta e dens și cremos,are o textură de gel și "îmbracă" buzele perfect,fără să lase acea senzație lipicioasă pe care multă lume nu o suportă.Are mici particule de sclipici multicolor,finuțe,care strălucesc foarte frumos în lumina naturală.Culoarea pe care eu am încercat-o(candy 04) este plăcută,un roz delicat.Însă pe buzele mele ,care sunt foarte roșii,aproape că nu se observă.Chiar și așa,acele irizații dau senzația de buze mai "pline".Cât despre durabilitate,această e bună.A stat la locul lui și câte 4 ore în condițiile în care nu am avut o grijă excesivă când l-am purtat.Se "duce" în mod treptat iar buzele rămân foarte bine hidratate. 


 Ce să vă mai zic,e atât de lejer încât nici nu se simte pe buze.Singurul aspect negativ,după părerea mea,este prețul,aproximativ 60 de ron pentru variantă full-size.Eu nu mă văd plătind suma aceasta pentru un gloss.Deși îmi place mult de tot,mi se pare cam scump.Dar dacă l-aș găsi redus,poate că un piticuț ce-mi stă bine pitit pe creier ar acționa și m-ar "obliga" să-l achiziționez.Așa că,deocamdată,nu garatez nimic!!:D 
  

 Fetelor,voi ce luciuri de buze îmi recomandați? 

 Vă pup. 

18 comentarii:

  1. Frumoasa nuanta !
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tare delicata,mi-ar fi placut sa fie mai intensa,totusi! :D
      Te pup.

      Ștergere
  2. Arata delicios..ador glossurile roz si cu textura groasa...parca e o marmelada delicioasa...Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgiana,eu nu m-am gandit sa-l compar cu marmelada dar sa stii ca ai dreptate,e la fel de "gustos".:D
      Pupici.

      Ștergere
  3. Cristina Barbieru25 aprilie 2014 la 16:12

    Arata extraordinar de bine, culoarea aleasa de tine e perfecta pentru mine. insa cum ai spus si tu , este cam scumpisor ;)) , mai am de luat si alte produse de make up, nu doar luciu ! ;)) Pupici draga mea ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru un luciu de buze pretul e cam piperat,dar sa stii ca e un produs bun,persoanele care si-l permit sigur vor fi multumite de el! Te pup.

      Ștergere
  4. Wow ce frumos e!
    Sa il porti sanatoasa!
    Preferatele mele sunt:Avon Luxe in nuanta "romantic rose" si Essence XXXL longlasting lipgloss matt effect in nuanta "soft nude"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Oana.Mie imi plac tare mult nuantele lipgloss-urilor mate de la Essence dar din pacate nu mi se potrivesc.O sa ma uit si la cele de la Avon,poate imi pica vreunul cu tronc.:D
      Te pup.

      Ștergere
  5. Ooo, cat de bine arata pe buzele tale! E delicioissen nuanta! :D
    Ce luciu as recomanda? Nyx-ul imi place!

    Ti-am spus deja ca mi-era dor de tine!
    Daca e vorba doar de lene, atunci ok! :)) Se intampla, cunoastem!

    Te pupacesc, Oana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Gata cu lenea, la scris cu tine! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nyx-urile stau de ceva timp cumintele pe wishlist-ul meu interminabil,sa vad cand le-o veni randul!:D
      Din fericire(daca mi-e permis sa zic asa) lenea a fost inamicul meu principal dar incerc sa remediez situatia,nu se poate altfel! Ilda,asa o sa fac,iti multumesc pentru imbold!:))
      Te pup,cu drag.

      Ștergere
  6. Nu ma impac deloc bine cu luciurile de buze, si mai ales cele care au sclipici. Din pacate chiar am luat 2 rujuri care la lumina din magazin pareau ok si la cea naturala sclipeau de iti luau ochii.. asa ca o sa stea degeaba pana in final ajung la gunoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma omor dupa sclipiciul din luciul de buze,dar daca e finut nu am probleme cu el.Chiar mi se pare ca "atrage" lumina si straluceste frumos.
      Ar fi pacat sa le arunci,poate gasesti o persoana careia sa-i placa si sa i se potriveasca.Eu urasc sa vad produse aproape nefolosite la gunoi desi mai arunc si eu din ele,dar numai in cazul in care nu le gasesc niciun fel de intrebuintare.:D

      Ștergere
  7. Culoarea e frumoasa,dar pretul...hm...cred ca am putea sa gasim luciuri care sunt de aceeasi calitate,la preturi mult mai mici :D.
    Te pup iubita :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Total de acord cu tine,draga mea!Cu banii astia imi iau 5 luciuri de buze,nu de marca,dar la fel de bune.:D
      Deja am o mini-colectie dar tot mai vreau.:))
      Te pupacesc.:**

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Asa zic si eu,Carmen.E delicios din toate punctele de vedere.:D
      Pup.

      Ștergere

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP