duminică, 28 aprilie 2013

Manichiura 4 in 1

Buna,dragelor!
 
O sa incep prin a ura "La multi ani" tuturor floricelelor sarbatorite astazi!Sa aveti parte de surprize placute si de multe zambete :)
Si revenind la subiect,imi inchipui ca sunteti putin surprise de titlul aceste postari.Ei bine,o sa va lamuriti imediat ca nu e vreo mare filozofie aceasta manichiura. :D
 
La realizarea acesteia am folosit baza de unghii,oja alba,oja rosie,top coat cu sclipici si un instrument pentru puncte.Insa voi puteti combina culorile voastre preferate.
Aplicam baza de unghii,dupa care realizam un french simplu.Nu are importanta daca acesta nu va iese perfect,punctele pe care le vom realiza in pasul urmator,o sa "camufleze" micile imperfectiuni.Dupa cum vedeti deja avem doua manichiuri realizate.

 
Trecem la urmatorii pasi.Desenam cu pensula ojei semicercuri rosii pe care le unim,iar cand acestea sunt uscate desenam altele mai mici,de data aceasta albe.


 
Cred ca acum ati inteles de ce am numit aceasta manichiura 4 in 1,pentru ca poate fi purtata simpla,(doar french-ul),iar dupa preferinte,se poate personaliza in  fiecare zi,fara sa para prea incarcata.Daca va plictisiti repede de un model de pe unghii sau daca nu aveti timp sau rabdare sa faceti totul in aceeasi zi,eu va recomand aceasta manichiura.Lasati pe maine ce nu aveti chef sa faceti azi.:)) Astfel veti avea unghiute diferite zilnic si asta cu foarte putina "munca".:)
La final,un strat de top coat cu sclipici,asa..ca tot a venit primavara!
 
 
 
 
Va pup cu drag!
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta este cea mai importantă,nu ezita să ți-o exprimi!

Design realizat de RANDEEA'S DESIGN SHOP